bug with recorder with preview box clicked?

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

bug with recorder with preview box clicked?

Cammer, Michael-3
I think there is a bug with putting commands in the recorder when using the preview button.


I am working with a simple stack (and the problem appears to be the same with simple single plane images).


When I do a Process menu filter or math command and click the preview button before applying the value in the box, this is what populates the Recorder with the argument missing:

run("Mean...", "stack");

run("Multiply...", "stack");


When I do not preview first, this is what correctly populates the Recorder:

run("Mean...", "radius=3 stack");

run("Multiply...", "value=1.2500 stack");


I was using ImageJ 1.52v and just updated to ImageJ 1.53a8 which behaves the same.


Thank you!


Michael Cammer, Sr Research Scientist, DART Microscopy Laboratory

NYU Langone Health, 540 First Avenue, SK2 Microscopy Suite, New York, NY  10016

[hidden email]<mailto:[hidden email]>  http://nyulmc.org/micros  http://microscopynotes.com/

Voice direct only, no text or messages:  1-914-309-3270 and 1-646-501-0567


--
ImageJ mailing list: http://imagej.nih.gov/ij/list.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: bug with recorder with preview box clicked?

Wayne Rasband-2
> On Apr 21, 2020, at 5:37 PM, Cammer, Michael <[hidden email]> wrote:
>
> I think there is a bug with putting commands in the recorder when using the preview button.

This 1.52v regression is fixed in the ImageJ 1.53a9 daily build.

-wayne


> I am working with a simple stack (and the problem appears to be the same with simple single plane images).
>
>
> When I do a Process menu filter or math command and click the preview button before applying the value in the box, this is what populates the Recorder with the argument missing:
>
> run("Mean...", "stack");
>
> run("Multiply...", "stack");
>
>
> When I do not preview first, this is what correctly populates the Recorder:
>
> run("Mean...", "radius=3 stack");
>
> run("Multiply...", "value=1.2500 stack");
>
>
> I was using ImageJ 1.52v and just updated to ImageJ 1.53a8 which behaves the same.
>
>
> Thank you!

--
ImageJ mailing list: http://imagej.nih.gov/ij/list.html